Schoonheidssalon Chill Kampen - Sandra Vrieswijk

Like ons op Facebook! Volg ons op Twitter! Connect met ons op Linkedin!

 

BLOG

Don't panic,.. it's Organic!

IMG 5191

Zoals jullie weten ben ik naast beauty een ontzettende liefhebber van voeding en gezonde natuurlijke producten. Een tijdje geleden ben ik naar een yoga evenement geweest en werd ik super blij van het volgende.. Lees je mee?

Lees meer...

Een blij ei, hihi...

FullSizeRender 33

Hey lieve allemaal,

Een blij ei, ja ik moet zeggen dat ik me echt zo voel de laatste dagen! Misschien omdat pasen eraan zit te komen, maar vooral omdat ik me echt weer beter voel! Alles gaat beetje bij beetje weer in het oude ritme en ik voel dat ik weer twinkels in mijn ogen heb, de oude Sandra is bijna back on track :)

Lees meer...

PH-waarde enzo,...

winterHey You! Hoe ziet jouw huid er uit? En hoe voelt jouw huid aan? Ik weet in ieder geval zeker dat jouw huid deze dagen overuren draait om jouw huid een beetje shiny en niet droog aan te laten voelen, maar je huid kan dit helaas niet alleen… Wil je wat tips? Lees het hieronder

Lees meer...

Eat Wisely

skin

Eat like you give a damn about yourself

Hi there! Jullie weten dat ik regelmatig met mijn neus in de kookboeken hang en seminars bezoek om meer te weten te komen over voeding en onze huid.

Lees meer...

It's beginning to look a lot like XMAS!

FullSizeRender 19

6 december,...De sint was nog niet weg of mijn kerstkriebels kwamen alweer tevoorschijn. Ik ben altijd dol op kerst, de gezellige muziek, alle lampjes en de versierde winkels en huizen! Oh, Love it!

Lees meer...

Sinterklaas Kapoentje, gooi wat in mijn schoentje,..

FullSizeRender 11

Het heerlijk avondje komt er bijna aan, gezelligheid, pepernoten en kadootjes! Ik vind het altijd hartstikke leuk! Maar dan het lijstje,...

Lees meer...

Happy Herfst!

FullSizeRender 6

Restylen geblazen! Een nieuw seizoen is een nieuwe look bij CHiLL!

De leuke dames van het Posthuus in Kampen waren weer bij me om mijn interieur te restylen. Ben je er al wel eens geweest? Nee? Shame on you,..echt eens gaan, waarom? Lees het hier:

Lees meer...

Zin om te zoenen?

lipstick3

Killer Kiss!


Het is herfst, de dagen worden korter,....jouw garderobe veranderd en ook jouw look krijgt een make over. Dus ook tijd om jouw make up, en in dit geval, jouw lipstick te updaten!

Lees meer...

Bommetje graag!

groente-dip-1

(Sk)inside Information,....We weten het allemaal een gezonde huid krijg je om goed voor jezelf te zorgen zowel van binnen als van buiten. Maar tjsa,..hoe doe je dat?eet voldoende vitaminen en voed je huid met groente en fruit! 

Lees meer...

CHiLL + ?

posthuus

De nieuwste hot spot in Kampen , the place to be,  heb jij hem al ontdekt? Super nieuw, Super hip, Super gezellig en ook nog een SUPER mooi concept zit er achter dit mooie bedrijf.  Ja, lieve mensen ik heb het over ‘Het Posthuus’ in Kampen.

Lees meer...

Terug