Schoonheidssalon Chill Kampen - Sandra Vrieswijk

Like ons op Facebook! Volg ons op Twitter! Connect met ons op Linkedin!

 

BLOG

Get The Look!

get the look

 

Ik weet dat je het niet wilt horen, maar jammer genoeg is de zomer toch echt op zijn einde. Maar het leuke is dat we weer lekker mogen shoppen voor een nieuwe look! 

Ik vind het altijd heerlijk om weer een nieuwe sjaal en bijpassende muts en handschoenen uit te mogen zoeken, en natuurlijk een dagje shoppen mag niet ontbreken. (waar shoppen jullie eigenlijk het liefst? Ik houd zelf heel erg van Amsterdam en dan vooral de 9 straatjes en de Haarlemmerstraat, misschien een tip voor jouw om de Kalverstraat eens te mijden! Ow ja, en mocht je net over de grens willen shoppen, ga eens naar Keulen, SUCCES gegarandeerd! ) Nieuwe schoenen, jeans, of zo’n heerlijk dik vest …Oh, I love it! Bij jouw nieuwe geshopte outfit hoort natuurlijk een nieuwe look.  Kijk met me mee en wie weet kun je wat veranderen aan je dagelijkse make up, be INSPIRED!

 

no make up look                         Foto: pinterest

 I Woke up like this:

De net uit bed look. De mooiste make up is eigenlijk een make up die je niet ziet maar wel mooier maakt. Kies voor een lichte foundation of BB cream, een lichte blush op je wangen, een klein beetje mascara die je vervolgens goed uitkamt met een wenkbrauw kammetje. Vervolgens  een ‘nude’ lipstick of een zacht gekleurde huidskleur lipgloss.

Glitter  Glam                         Foto: pinterest

GLITTER&GLAM:

Je wordt wakker op een stralende en zonovergoten morgen en wilt dat onverwachte geluksgevoel vieren en vasthouden. Of: je hebt een party waar je enorm naar uitkijkt en wilt stralen. Dit zijn de momenten voor goudkleurige smokey eyes!

Breng een diep glanzende gouden oogschaduw aan op heel je ooglid. Breng een mooie arcadeboog aan met een matte diepere kleur, bij voorkeur grijs of antraciet  ( dit is het gebied net boven je vouwtje als je recht vooruit kijkt ) en om het mooi over te laten lopen laat je de arcadeboog mooi vervagen met een matte oogschaduw onder de wenkbrauw, deze heeft meteen een high light functie. Houd de lippen hierbij simpel, alle aandacht op je ogen!

mascara look1                         Foto: pinterest

I have got my mascara eyes on YOU:

Vorig jaar zagen we op de catwalk al veel mascara, zowel boven als onder het oog. Sterretjes-ogen kwamen terug en zelfs ‘spinnenpootjes’ waren geoorloofd en HOT. Ook de komende herfst gaan we weer helemaal aan de mascara. Op BOVEN- en ONDERWIMPERS brengen we laag over laag aan. Je mascara mag zelfs een beetje uitlopen en op de rand rond je ogen terecht komen. Wil je het accent op je wimpers leggen gebruik dan lichte oogschaduw of trek een wit lijntje in je oog.

plump lipstick                         Foto: pinterest

Black Magic:

Voor de lippen geldt aankomend seizoen: hoe donkerder, hoe beter. Kies voor een zwoele burgundy, een mysterieuze donkerbruin of een gevaarlijk bijna-zwart! Wauw, I like!

eyebrows                         Foto: pinterest

Hairy Stuff:

Wenkbrauwen zijn HIP! Dus,.. berg je pincet maar op en zet je wenkbrauwen aan met speciale potloden en poeders. Wenkbrauwgel erop en je wenkbrauwen blijven de hele dag in model. Wil jij je wenkbrauwen perfect laten stylen? Kom bij me langs voor advies en maken we samen jou perfecte wenkbrauw!( Epileren 11,50 )

Terug