Schoonheidssalon Chill Kampen - Sandra Vrieswijk

Like ons op Facebook! Volg ons op Twitter! Connect met ons op Linkedin!

 

BLOG

Fabu-Lash!

eyelash geknipt goed

Dat dit product in je make up tasje zit is een feit. Ik durf het haast wel te wedden dat je er niet zonder mee de deur uitgaat, het geeft jou een comfort gevoel en verlost jouw het gevoel geen blote billen gezicht te hebben, weet je waar ik het over heb? Juist, Mascara! Misschien kan ik je nog wat extra tips geven om nog dikkere maatjes te worden met dit geweldige borsteltje, enjoy!

1: Het grootste geval van ergernis (vooral in de vroege ochtend), je hebt je net helemaal mooi opgemaakt, met eyeliner zo strak als een liniaal en je arcadeboog keurig netjes uitgeblend als een waaier,..en dan verpest je heel je look met de mascara want je kijkt omhoog en ja hoor, het kwaad is geschiet, overal vlekjes mascara. Een kleine tip, begin altijd eerst met je onder wimpers, houd je hoofd een beetje naar voren gebogen zodat de natte net aangebrachte mascara niet in contact komt met je oogkassen. Wil je niet morsen met het aanbrengen van mascara bij je boven wimpers? Til je ooglid iets op, kijk recht naar voren en maak een zig- zag beweging van wimperinplant tot het einde je wimpers.

2: Langer genieten van klonter vrije mascara? Check maar eens als jij jezelf opmaakt, pomp jij ook eerst een paar keer met je borstel in je mascara huls? Niet meer doen! Dit zorgt ervoor dat er lucht in je mascara komt en dat hij hierdoor uitdroogt. Dus binnen no – time klontjes in je mascara. Pump up your lashes en niet je mascara!

3: Ook je mascara heeft een houdbaarheidsdatum, je kunt ongeveer een half jaartje doen met je mascara, gaat hij vies ruiken of klonteren? Dan is hij echt rijp voor de prullenbak.

4: Je vriend heeft er wellicht vraagtekens bij,..de wimperkruller! Hij heeft geen idee wat het is maar jij word hier echt heel gelukkig van! Ik hoor alleen nog vaak genoeg dat de wimpers worden gekruld nadat de mascara is aangebracht, niet doen!! Altijd eerst krullen en dan pas je mascara aanbrengen. Wil je een verbluffend effect? Verwarm je wimperkrullen licht met je föhn en krul hierna je wimpers! (Zorg ervoor dat je wimperkrullen niet te warm word dat je jezelf verbrand of je haartjes afknappen) Sexy eyes for sure!

5: En dames, vergeet NOOIT je wimpers en oogmake up te reinigen! Hoelaat het ook is of hoe moe je ook bent, die 10 seconden werk zijn je wimpers je dankbaar! De velvet creamy milk is hiervoor een super product, dit is een 3 in 1 formule: cleanser, make up en eye make up remover. Deze zachte, romige emulsie is rijk aan anti-oxidatieve, huidverbeterende en beschermende ingrediënten en is uitermate geschikt voor alle huidtypen.

Laat je bij CHiLL adviseren welke mascara het beste bij jouw past, ga je voor de Viberlash? Deze bevat revolutionaire microvezels die de wimpers zichtbaar voller maakt, of ga jij voor de Waterproof mascara? Deze geeft  meer volume en bevat panthenol een intensief bestanddeel dat de wimpers versterkt en hersteld. (14,40)

BAT THOSE LASHES GIRLS!

mascara extenso

Terug