Schoonheidssalon Chill Kampen - Sandra Vrieswijk

Like ons op Facebook! Volg ons op Twitter! Connect met ons op Linkedin!

 

BLOG

CHiLL + ?

posthuus

De nieuwste hot spot in Kampen , the place to be,  heb jij hem al ontdekt? Super nieuw, Super hip, Super gezellig en ook nog een SUPER mooi concept zit er achter dit mooie bedrijf.  Ja, lieve mensen ik heb het over ‘Het Posthuus’ in Kampen.

Bertine, mede eigenaresse, en tevens een gezellige klant bij CHiLL maakte me zo nieuwsgierig dat ik vanaf dag 1 Het Posthuus op facebook ben gaan volgen en ook op de opendag (19 februari) een kijkje ben gaan nemen. Ik werd verrast door een gezellige drukte, optimale feest stemming en er was zelfs gratis taart! Ja, en dan heb je me hoor, haha! Niet alleen de gezellige drukte lokte me, maar bij binnenkomst stuitte ik op een hip versierde tafel met allemaal leuke hebbe-dingentjes, je neemt direct de trap omhoog en dan vind je een knusse en  mooie winkel waar ze nog meer van dit alles verkopen.  Ze verkopen de leukste kadootjes van luchtplantjes, glazen stolpjes, plaids en klemborden met mooie zelfgeschilderde aquarellen. 

interieur 2  logo

Maar waarom nu CHiLL en het Posthuus? Het leuke hippe sfeertje spreekt me enorm aan en matched heel goed met het interieur van mijn salon. Ik kwam op het idee om Bertine te vragen om mijn wachtruimte te decoreren. De eerst volgende keer toen ze bij me was hebben we dit idee besproken en nog geen dag later zat ik samen met haar in het kantoor van het Posthuus om samen wat te bespreken. Het enthousiasme van Bertine is zo aanstekelijk dat we samen vol energie ideeën zijn gaan bedenken en nog steeds doen tot op de dag van vandaag.

bertine  sandra  logo

Het posthuus is een plek waar mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking werken.  Hier krijgen ze een volwaardige werkplek waar ze als volwaardige mede collega’s worden gezien, er wordt gekeken naar wat ze kunnen en vooral niet gekeken naar wat ze niet kunnen. Na  een jaar lang voorbereiden, brainstormen over  4 verdiepingen, hoe ga ik ze gebruiken? Nadenken, ontwerpen, inkopen, wat wil je uitstralen? Dit alles hield Bertine en haar 5 mede collega’s dag en nacht bezig, en zelfs nog 2 extra collega’s achter de schermen die meedenken in het project.  Maar niet getreurd er is hard gewerkt en een fantastisch nieuw concept in Kampen bijgekomen. Nog een leuk weetje, wil jij eens lekker relaxed en ongedwongen vergaderen met je team? Ook dit kan bij het Posthuus in een mooi modern en kalme vergader ruimte.

inrichting  logo

Waarom moet jij eens een kijkje komen nemen? Als eerste is het pand al heel uniek, je kijkt je ogen uit en de oude historie is heel puur en tastbaar. Ze serveren heerlijk en ‘eerlijk’ eten, bijvoorbeeld ‘de Kamper steur’, dit is een smakelijke tosti met garnalen! Elke week serveren ze een andere soep en binnenkort kun je genieten van suikervrije homemade taartjes. Ik geloof dat ik niets teveel heb gezegd om hier eens te gaan kijken, toch?

Openingstijden Dinsdag t/m Zaterdag van 10:00-17:00 

www.posthuuskampen.nl

posthuus brood met logo

Terug