Schoonheidssalon Chill Kampen - Sandra Vrieswijk

Like ons op Facebook! Volg ons op Twitter! Connect met ons op Linkedin!

 

BLOG

Bommetje graag!

groente-dip-1

(Sk)inside Information,....We weten het allemaal een gezonde huid krijg je om goed voor jezelf te zorgen zowel van binnen als van buiten. Maar tjsa,..hoe doe je dat?eet voldoende vitaminen en voed je huid met groente en fruit! 

Probeer deze groente en fruit eens iets meer toe te voegen aan je (beauty) Menu,.. En jij bent binnen!

Papaja:

papaja is rijk aan vitamine C, waardoor de vrucht zeer ontstekingsremmende eigenschappen bied. Daarnaast bevat dit mooie bommetje papaine, dit enzym stimuleert de celvernieuwing en verwijdert dode huidcellen, waardoor jouw huid gaat stralen, zacht gaat aanvoelen en de kans op onzuiverheden echt laat afnemen. 

Komkommer:

Komkommer is een natuurlijke bron van cafeïne zuur, vitamine C en E. Deze anti-oxidanten helpen jouw huid te beschermen tegen UV-straling en stimuleren de productie van collageen en elastine. Daarnaast heeft komkommer ontstekingsremmende eigenschappen.

Wortelen:

Wortelen zijn rijk aan becaroteen en vitamine A en bevatten daarnaast vitamine B en C. Ze helpen de huid zacht en glad te houden, verbeteren elasticiteit en dragen bij aan een steverige huid. Wat ook heel mooi is aan de wortel is dat ze wondheling stimuleren in de huid.

Witte thee:

Witte thee is rijk aan vitamine C en flavonoiden ( krachtige anti-oxidanten ), die de huid helpen te beschermen tegen vrije radicalen en de stijd aangaan met huidveroudering. Daarnaast heeft witte thee een ontstekingsremmende werking en helpt jouw huid verstevigen en te herstellen.

Lekker knabbelen, smikkelen en drinken geblazen dus!......

Terug