Schoonheidssalon Chill Kampen - Sandra Vrieswijk

Like ons op Facebook! Volg ons op Twitter! Connect met ons op Linkedin!

 

BLOG

Zin om te zoenen?

lipstick3

Killer Kiss!


Het is herfst, de dagen worden korter,....jouw garderobe veranderd en ook jouw look krijgt een make over. Dus ook tijd om jouw make up, en in dit geval, jouw lipstick te updaten!

Donkere lippen it is! Je moet het uiteraard wel durven maar als je deze lipstick regels aanhoud kan het niet mis gaan.
Ben je verslaafd aan je oranjerode lipstick kleur? Ga dan eens voor donkere tint bordeaux. Ben je fan van roze? Denk dan eens aan wijnrood of een mooie berry tint. Zorg dat de kleur matcht aan de ondertoon van je huid en breng de lipstick in twee laagjes aan op gladde lippen. Houd je make up verder naturel als je voor pittige lippen gaat!

Lichte huid:
Ga voor rozeachtige en wijnrode kleuren. Kies niet te donker en zorg altijd voor een koele ondertoon. Aubergine is ook een goede kleur keuze voor jou. Hoe mooi en hip donkere tinten ook zijn, helaas weinig goeds voor jouw lichte huid.


Getinte huid:
Jij hebt een perfecte match met oranjerode basis! Warm bruinrode tinten, kersenrood of juist diep donkerrood maken jouw lippen 100% kissable!


Donkere huid:
Yes! Op een donkere huid staat bijna alles goed. Vooral bruine, donkere kleuren met een blauwe ondertoon doen het erg goed bij jou. Probeer eens een wijnrode kleur of go wild met blueberry (paarse) tinten! Yeah baby !


De lipsticks van Extenso Milano zijn uiterst geschikt voor long lasting hold, kom je ze een keertje bij me testen?

lipstick1

Terug