Schoonheidssalon Chill Kampen - Sandra Vrieswijk

Like ons op Facebook! Volg ons op Twitter! Connect met ons op Linkedin!

 

BLOG

Happy Herfst!

FullSizeRender 6

Restylen geblazen! Een nieuw seizoen is een nieuwe look bij CHiLL!

De leuke dames van het Posthuus in Kampen waren weer bij me om mijn interieur te restylen. Ben je er al wel eens geweest? Nee? Shame on you,..echt eens gaan, waarom? Lees het hier:

Ik ben er gek op,..alles wat ik leuk en lekker vind kan je hier vinden. Een fantastisch leuke woon en lifestyle winkel en je kunt er nog eens heerlijk eten ook! En weet je waar ik ook zo happy van word? Je kunt er heerlijk terecht voor lekkere thee, die ze ook verkopen in de winkel, maar dat is nog niet alles, je kunt er super leuke bekers krijgen zodat je een koffie of thee ‘to go’ kan bestellen ( voor als je eens haast hebt en toch lekker koffie wilt drinken in de trein).

Vernieuwend zijn ze ook zeker, naast het bekendste ‘broodje IJssel’, het heerlijke broodje tonijnsalade, kun je genieten van het broodje van de week, een heerlijke Posthuus burger! *fingerlicking good*!

Je moet er gewoon eens naar binnen lopen, leuke kadootjes voor de feestdagen en ook nog voor leuke prijzen. Ben je meer fan van 2e hands? Ze hebben super leuke houten en legerkistjes en andere klein meubeltjes voor in je huiskamer.

Toch meer een bakprinces? Ze hebben hier heerlijke potten met een compleet recept erin, instructies volgen en bakken maar! Succes gegarandeerd, haha.

FullSizeRender 2FullSizeRender 3

Zoals je hier ziet hebben ze heel mooi mijn gang in de salon weer gerestyled en ben ik er weer heel erg blij mee, thanks lieve dames van het Posthuus!

Nieuwsgierig geworden? Ga zelf maar eens gauw kijken en vergeet er dan vooral niet te lunchen of thee-tjes te drinken met je vriendin!

FullSizeRender 5

Terug