Schoonheidssalon Chill Kampen - Sandra Vrieswijk

Like ons op Facebook! Volg ons op Twitter! Connect met ons op Linkedin!

 

BLOG

It's beginning to look a lot like XMAS!

FullSizeRender 19

6 december,...De sint was nog niet weg of mijn kerstkriebels kwamen alweer tevoorschijn. Ik ben altijd dol op kerst, de gezellige muziek, alle lampjes en de versierde winkels en huizen! Oh, Love it!

Bij CHiLL altijd een super drukke tijd, maar echt zo zo zoooo genieten! Ik ben er klaar voor! Dus je snapt het al, zodra het kon huppakee direct de salon in kerst sfeer brengen, haha... En alsof Bettine van het Posthuus het kon aanvoelen appte ze me ook meteen vroeg in de ochtend: "Kan ik langskomen om je salon te versieren"?. YES! En we gingen samen dol enthoussiast aan de slag!

FullSizeRender 18FullSizeRender 20

Bettine, altijd vrolijk, vertelde me de laatste nieuwtjes wat betreft het Posthuus en natuurlijk wil ik dit met jullie allemaal delen. Zo vertelde ze mij over de nieuwste thee aanwinsten, luister goed.. GLUHWEIN thee en Chocolade Speculaas thee! Wow, dat is wel heel erg verwennerij lijkt mij,..vooral de chocolade/specualaas thee zit vol met rozijntjes, speculaaskruiden, kruidnagel en steranijs! Dit klinkt toch lekker voor een avondje met je restjes chocoladeletter en dekentje op de bank? Deze thee is te koop bij het Posthuus vanaf 4,-.

Mocht je de eerdere DIY baksels van het posthuus als hebben geprobeerd, hebben ze nu weer een nieuwe topper! Zelf kokos makronen maken met chocolade! Zo word bakken natuurlijk wel heel erg leuk en lekker!

Heb je zin om lekker te snuffelen bij het Posthuus? Dit kan,...de kerstboom is heerlijk versierd en de kachel staat altijd lekker aan,.. Gezellligheid in heel de zaak. Ga je nu voor een heerlijke kom verse stevige erwtensoep met roggebrood met spek? Of ga jij je laatste kerstversierging hier scoren? Altijd raak, want hier vind je altijd iets leuks of het perfecte kadootje! Ga vooral even kijken naar de mini kerstboompjes, te schattig om te laten staan. Oh ja, nog iets.... Ben je de reguliere kerstkaarten een beetje zat en wil je eens wat anders op de post doen dit jaar naar je familie? Neem even een kijkje bij de met zorg zelfgemaakte kerstkaarten.

Okay,... goed vooruit, je hebt geluk!...Om het dan na het shoppen totaal in sfeer af te sluiten, drink je een kop warme chocolade melk met slagroom, elke dag is een feestje toch?! 

Posthuus, bedankt voor de mooie kerstversiering! En ook voor jullie een gezellige decembermaand gewenst!

FullSizeRender 22

Terug