Schoonheidssalon Chill Kampen - Sandra Vrieswijk

Like ons op Facebook! Volg ons op Twitter! Connect met ons op Linkedin!

 

BLOG

Een blij ei, hihi...

FullSizeRender 33

Hey lieve allemaal,

Een blij ei, ja ik moet zeggen dat ik me echt zo voel de laatste dagen! Misschien omdat pasen eraan zit te komen, maar vooral omdat ik me echt weer beter voel! Alles gaat beetje bij beetje weer in het oude ritme en ik voel dat ik weer twinkels in mijn ogen heb, de oude Sandra is bijna back on track :)

Nu heb ik natuurlijk niet stil gezeten de laatste weken, allerlei leuke dingen zijn aan de gang maar daarover snel meer,........ Dit weekend is het natuurlijk pasen, ben jij al op je paasbest? De gezellige tulpjes al op de vaas? En heb je de eerste (of misschien al een zak haha) chocolade eitjes al achter de kiezen? Bij CHiLL zit de paas sfeer er goed in! Als je een afspraak bij me hebt moet je maar eens kijken hoe gezellig het Posthuus mijn entree weer heeft gedecoreerd! Allerlei leuke assecoires die je bij het Posthuus kan kopen staan hier te pronken, van leuke paaskonijnen (die zelf gemaakt zijn door clienten) tot ontzettend veel leuke dingen van leer en tassen en knuffels van vilt. Ook zijn de bekende notitie boekjes van leer weer vollop te krijgen in allerlei kleuren, ik spreek uit ervaring maar hierdoor worden je werk notities echt 100x leuker! En nu vertelde Bertine me nog met een nieuwsgierige glimlach dat ze druk bezig zijn met iets met reageerbuisjes? YAH!! Heb jij enig idee? :) 

 

Ik ben een zoetekauw, maar als jij er net zo een bent moet je echt even een pak pannenkoekenmeel gaan kopen want deze is speciaal van de molen in Kampen! 100% pure smaak, zoals waarschijnlijk je oma dat heel lekker kon. Smullen aan het paasontbijd!

Ook liep mij het water in de mond toen ze vertelde dat je zelfgemaakt abrikozen vlaai bij je thee kan bestellen, en weet je wat ook zo fijn is? suikervrije taartjes op basis van havermout zonder geraffineerde suikers is hier ook te bestellen... mooi handig, hoef je ook niet je taartje af te slaan! kleine zoete trek? Ga dan voor de gezonde en zelfgemaakte havermout koekjes met walnoten,... jammie!

Nu je dit leest weet ik zeker dat ik jou enthousiast heb gemaakt, toch? Weet je wat ik als nieuwtje nog mag verklappen hier? Eind deze maand openen ze het terras van het Posthuus, kun je lekker met je moeder of vriendinnen in het zonnetje eens lekker gaan genieten van al dit lekkers! Laat die zomer maar komen, yeah :) 

FullSizeRender 29FullSizeRender 28

Terug