Schoonheidssalon Chill Kampen - Sandra Vrieswijk

Like ons op Facebook! Volg ons op Twitter! Connect met ons op Linkedin!

 

BLOG

Don't panic,.. it's Organic!

IMG 5191

Zoals jullie weten ben ik naast beauty een ontzettende liefhebber van voeding en gezonde natuurlijke producten. Een tijdje geleden ben ik naar een yoga evenement geweest en werd ik super blij van het volgende.. Lees je mee?

We love the planet! De vrolijke blikjes dansen voor mijn ogen en ik MOET ze gaan bekijken en openmaken! Wauw, Sandra, blij ei! Voorheen verkocht ik een natuurlijk deo in poeder variant maar deze is te gek! Op basis van Kokosolie en bijenwas zorgt ervoor dat deze smeerbaar is, superzacht  dus ik zeg vaarwel tegen mijn poeder deo en ben op onderzoek uit gegaan.

We love the planet is 100% natuurlijk en bevat geen aluminium, synthetische, vervuilende ingrediĆ«nten die slecht zijn voor jou of onze planeet. Eva, de oprichtster werkt samen met een fabriek in AziĆ« die compleet zelfvoorzienend is, waar de werknemers eerlijke lonen en goede maaltijden krijgen. 

Hoe werkt deze leuke deo?

Elke geur heeft als basis een combinatie van onderandere bijenwas, kokosolie (deze zorgen ervoor dat het lekker smeerbaar is) en maiszetmeelpoeder (dit absorbeerd vocht en vettigheid) die de deodorant goed smeerbaar maken en je huid fluweelzacht doen aanvoelen. De ontgeurende werking komt van zuiveringszout, dat op natuurlijke werking geurtjes neutraliseerd.

image2 image1 1

Inhoud en gebruiksadvies:

Iedere deo heeft een inhoud van 48 gram, waar jij dagelijks gebruik ongeveer 2 tot 3 maanden mee kan doen. Eenmaal daags een kleine hoeveelheid smeren is voldoende voor 24 uur frisheid. Heb je wel last van extra transpiratie? Smeer gerust wat meer, het is immers 100% natuurlijk!

Een blikje van deze vrolijkheid kost 11.50 en is uiteraard te koop bij CHiLL! Wil je meer informatie of het gewoon eens komen ruiken of voelen? Kom gerust langs in de salon!

IMG 5192

Terug