Schoonheidssalon Chill Kampen - Sandra Vrieswijk

Like ons op Facebook! Volg ons op Twitter! Connect met ons op Linkedin!

 

BODY & SOUL

Body Mist

Heerlijke bodyspray!

100 ML 31.50

De Egyptenaren en de Grieken waren meesters in het mengen van parfums, de kunst hiervan is zo oud als de mensheid. De Egyptenaren brandden kruiden- en bloemtakjes als offer voor de goden. Later verwerkten ze deze geuren in oliën op waterbasis, zodat ze hun lichaam konden parfumeren. Met deze gedachtegang heeft Cenzaa de Body Mist ontwikkeld. Heerlijk geurende bodysprays om de lichaamshuid te verzorgen en beschermen en om de Cenzaa geurnoten intenser tot uiting te laten komen. Wanneer de Body Mist over de Body Relief wordt aangebracht ontstaat een heerlijk intense geurencompositie. De Body Mist is er in vier heerlijke aroma’s: Sweet, Energetic, Calming en Rebalancing.

collage body mist

Body relief

De heerlijkst geurende body verzoring!

150 ML vanaf 27.95

Als beschermer van het lichaam verdient de huid de extra aandacht van de Body Relief. De rijke basis van natuurlijke ingrediënten zoals rijstekiemolie, sint-janskruidolie en avocadoolie maken Body Relief tot een zachte intense emulsie welke snel door de huid wordt opgenomen. Ervaar de zachtheid van de huid door het hyaluronzuur en beleef de Oosterse schoonheid van de heerlijke geursensatie. De Body Relief is er in vier heerlijke geuraroma’s: Sweet, Energetic, Calming en Rebalancing.

body relief collage

Mellow bamboo Cream

Fantastisch geurende en optimale verzorging voor handen en voeten!

150 ML 23.95

Tijdens de Body & Soul behandelingen reist u langs de Zijderoute. Op deze eeuwenoude route werd handel te voet vervoerd. Ook reisden bijzondere wijsheden van oost naar west. Om deze route als een zijdezacht ervaring te beleven, heeft Cenzaa de Mellow Bamboo Cream ontwikkeld. Deze hand- & voetcrème zorgt voor een aangename tinteling. De romige textuur voedt en hydrateert en uw huid voelt ultrazacht aan. Mellow Bamboo Cream heeft frisgroene geurtonen en wordt snel opgenomen.

mellow bamboo collage

EAU D’HELLO

BEAUTIFUL PERFUME

50 ML 52.95

                                    

Eau d’Hello [Beautiful] is een heerlijke, bijzondere en ultravrouwelijke geur, welke uw klant meeneemt op een ware geurreis. Na het vernevelen van de Eau d’Hello komt als eerste de geur van zoete sinaasappel, gerijpte frambozen en zuivere mint vrij. In het hart van de geur bevind zich een sorbet van sinaasappelbloesem, pioenroos en jasmijn. Wanneer de geur langer op de huid is ingewerkt, komen de geurnoten van vanille en patchouli naar voren. Vernevel deze verrassende geur over hals en polsen en laat u meevoeren naar een luxueuze wereld!

Eau Hello collage

 

Terug