Schoonheidssalon Chill Kampen - Sandra Vrieswijk

Like ons op Facebook! Volg ons op Twitter! Connect met ons op Linkedin!

 

BODY & SOUL

Secret rain shower

Een heerlijk begin van de dag!

150 ML 23.15

In traditionele Japanse reinigingsrituelen gaat douchen vooraf aan baden. Het lichaam wordt eerst grondig ingezeept en goed schoongespoeld. Dit zorgt voor ontspanning en zuivering van lichaam én geest. De milde reiniging van de Secret Shower Rain is gebaseerd op deze Japanse traditie en bevat Ginkgo Biloba, welke symbool staat voor hoop, liefde, toverkracht en een lang leven.

Key Ingrediënts:

Met natuurlijke anti-oxidanten uit witte en groene thee, het geluksingrediënt wilde indigo, extract uit de Japanse tempelboom en verzorgende extracten uit granaatappel en abrikozenpitolie.

rain shower collage

Renewal body Polish

Laat uw huid zijdezacht aanvoelen!

150 ML 24.80

In het oude Egypte begint de traditie van het scrubben. De Egyptenaren reinigden hun huid met slib uit de Nijl. De Renewal Body Polish nam dit land als inspiratiebron en gebruikt als hoofdingrediënt de granaatappel. Na het scrubben voelt uw huid zijdezacht aan!

Key Ingrediënts:

Met natuurlijke anti-oxidanten uit witte en groene thee, het geluksingrediënt wilde indigo, extract uit de Japanse tempelboom die staat voor hoop, liefde, toverkracht en een lang leven, verzorgende extracten uit granaatappel en abrikozenpitolie.

 

Bath Experience

Verzorg u lichaam met een heerlijk bad!

100 ML 17.90

De leefwijze van mensen uit India is gebaseerd op het in balans brengen van het lichaam, de geest en de ziel. Door het lichaam te ontgiften en ontdoen van opgehoopte afvalstoffen zorg je dat geblokkeerde energie vrijkomt. Daarna kan het lichaam, de geest en de ziel verzorgd worden.Om in het hedendaagse, gehaaste leven het lichaam op Ayurvedische manier te ontgiften, heeft Cenzaa Bath Experience ontwikkeld. Badoliën met een verzorgende en strelende werking. Zelfs de glazen flacon is een streling voor het oog. Cenzaa Bath Experience is er in vier heerlijke Cenzaa blends: Sweet, Energetic, Calming en Rebalancing.

Key Ingrediënts:

Verzorgende oliën, rustgevend rozenextract, ontspannende calendula, kalmerende lavendel en huidverzachtende sinaasappel.

bath experience

Sensational Handwash

Mooie handen, iedere dag!

150 ML 15.45

Van oudsher vormen reinigingsrituelen een belangrijk onderdeel van de oude Japanse cultuur. Nog steeds zijn Japanners ervan overtuigd dat zuiverheid van binnen en onreinheid van buiten komt. Bij thuiskomst wassen zij daarom direct hun handen. De Cenzaa Sensational Handwash speelt in op deze eeuwenoude traditie. De verzachtende werking van de mango en de verfrissing van lemongrass zorgen dat het wassen van uw handen een sereen moment is.

Key Ingrediënts:

Met verzachtende eigenschappen van de exotische mango, allantoïne en calendula, verfrissende lemongrass en hydraterende en verzorgende werking van vijg en jeneverbes.

  

Terug