Schoonheidssalon Chill Kampen - Sandra Vrieswijk

Like ons op Facebook! Volg ons op Twitter! Connect met ons op Linkedin!

 

CENZAA

Stamp finalist

 Welkom in de wereld van Cenzaa!

Treed binnen in de wereld van Cenzaa en ervaar het gevoel van rust en welzijn. Laat uw zintuigen aangenaam verassen. Cenzaa stamt af van het woord 'zijde'. Van oudheid tot de late middeleeuwen vervoerden handelaren luxe producten via de 'zijderoute'. De belangrijkste verbinding was de Oosterse en de westerse wereld. In Cenzaa producten zijn deze invloeden tussen Oost en West veelvuldig verwerkt. Mediterrane en Oosterse planten en kruiden zijn omgezet tot essentiële oliën. De synergetische werking tussen deze pure ingrediënten geven het product kracht. De diversiteit van nieuwe technieken en de behandeltechnieken uit de oude culturen zorgen voor balans en ontspanning van lichaam en geest.

Wellness, huidverbetering en healthness is het totaalconcept waarmee Cenzaa zich onderscheid. Het samenspel tussen de intensieve behandelingen, sensationele geuren en van exceptionele producten, zorgen voor een ultiem gevoel van welbehagen en maximale huidverbetering!

 

Natuurlijk Cenzaa

De natuur voorziet ons van mooie ingrediënten. Cenzaa gebruikt deze producten graag met respect voor de natuur die ons zoveel moois te bieden heeft. Rijke plantenoliën, geneeskrachtige kruiden en bijzondere werkstoffen zijn eeuwen geleden ontdekt, maar in de loop der jaren is de kennis voor het gebruik van deze natuurlijke producten grotendeels verdwenen. Met Cenzaa kunt u de natuur opnieuw ontdekken en staat ze dichterbij dan ooit.

Onze natuurlijke producten voelen niet alleen aangenaam aan op de huid, maar dringen door tot in de diepe huidlagen waardoor uw huid optimaal hersteld en maximale huidverbetering ontstaat.

Cenzaa houdt ook rekening met de natuur tijdens de export en productie van haar materialen. Cenzaa is in Nederland, speciaal voor de West- Europese markt, ontwikkeld. De producten gaan niet op lange transporten waardoor het milieu wordt belast. Daarnaast selecteert Cenzaa materialen welke door verantwoord bosbeheer zijn verkregen. Zo worden de ecologische en sociale functies van deze bossen ook op lange termijn behouden.

Cenzaa producten zijn uiteraard niet op dieren getest, bevatten geen minerale oliën, parabenen of overbodige toevoegingen. Beleef Cenzaa en geniet van haar rijkdom, luxe, sereniteit en stap als herboren terug in deze wereld!

Cenzaa foto 2

 

Terug