Schoonheidssalon Chill Kampen - Sandra Vrieswijk

Like ons op Facebook! Volg ons op Twitter! Connect met ons op Linkedin!

 

SKIN CARE

Crystal orange cleanser

SKIN POLISHING FORMULA

200 ML 29.95

Ervaar het kristalheldere resultaat!

Crystal Orange Cleanser [Skin Polishing Formula] is een ultrazachte 2 in 1 reinigingsgel die uw huid poriën diep zuivert en een lichte polish geeft. De Crystal Orange scrubgel verwijdert vuil en talg en verbetert uw teint.

Key ingredients:

Knipsel scrub

 

Rise & Shine Cleanser

GENTLE FOAMING GLEANSER

100 ML 27.55

Schuimende sensatie voor elke dag!

Rise & Shine Cleanser [Gentle Foaming Cleanser] reinigt de normale of onzuivere huid op een sprankelende, zijde zachte wijze zonder haar uit te drogen. De Rise & Shine Cleansing gel met aangename geurnoten geeft een verfrissend gevoel en zuivert en hydrateert uw huid.

Key ingrediënts:

Mousse

Illuminating Mist

CELL ACTIVATING TONER

200 ML 25.95

De cosmedische huidoplossing!

Illuminating Mist [Cell Activating Toner] is een intensieve huidverbeterende lotion met anti-oxidanten en bevat werkstoffen met heilzame eigenschappen. Hydraterende actieve ingrediënten egaliseren uw huidstructuur, herstellen de zuurgraad en laten uw huid stralen.

Key ingrediënts:

Illuminating Lotion

Velvet Mist

ESSENTIAL ULTRA SOOTHING TONER 

200 ML 27.55

Maximale opname van werkstoffen!

Velvet Mist [Essential Ultra Soothing Toner] is een 2 in 1 formule van revitaliserende, verzachtende en verzorgende lotion die tevens zorgt voor transport van werkstoffen in de huid. De verfrissende Velvet Mist met anti-oxidanten, hydraterende en huidverbeterende eigenschappen werkt verkwikkend, vochtherstellend en stimuleert de opname en de effectiviteit van uw huidverbeterende producten na de reiniging. Geschikt voor alle huidtypen.

Key ingrediënts:

Velvet Mist

Velvet Creamy Milk

ULTRA SOOTHING CLEANSER [FACE & EYE]

200 ML 28.45

De ideale 3 in 1-reiniging!

Velvet Creamy Milk [Ultra Soothing Cleanser [face & eye]] is een 3 in-1 formule: cleanser, make-up – en eye make-up remover. De zachte, romige emulsie geeft een heerlijke sensatie en smelt langzaam op uw huid. De Velvet Creamy Milk is rijk aan voedende, anti-oxidatieve, huidverbeterende en beschermde ingrediënten. Geschikt voor alle huidtypen.

Key ingrediënts:

Velvet Creamy Milk

 

Terug