Schoonheidssalon Chill Kampen - Sandra Vrieswijk

Like ons op Facebook! Volg ons op Twitter! Connect met ons op Linkedin!

 

TREATMENTS

Cenzaa Be ChiLL 30 min

Gun uzelf een half uurtje rust tussen de bedrijven door,
begin je dag energiek of sluit hem ontspannen af.

Lees meer...

Cenzaa Cleansing 60 min

Wash off the dirt! Een intensief reinigende behandeling.

Lees meer...

Cenzaa Impressions 60 min

Laat u betoveren met al het moois wat Cenzaa te bieden heeft! U beleefd de bijzondere Cenzaa rituelen waarbij u wordt meegevoerd in een droom- en geurreis naar warme oosterse oorden.

Lees meer...

Cenzaa moments 90 min

De ultieme Cenzaa behandeling! Tijdens deze ontspannende droombehandeling worden alle zintuigen getrakteerd op de completen Cenzaa beleving. Rijke producten zullen uw huid intensief voeden. Hydraterende en heerlijk geurende kruiden oliën in combinatie met diverse oosterse massagetechnieken nemen u mee in deze heerlijke droomreis!

Lees meer...

Cenzaa Weda treatment 105 Min

Laat u verassen tijdens deze behandeling door knisperende pakjes! In deze oosterse wellness behandeling reist u af naar het warme noorden. Totale ontspanning in combinatie met huidverbetering en een Tibetaanse massage maken deze behandeling tot een unieke beleving. Geniet van de knisperende en geurende kruidenbuiltjes die u totaal tot rust brengen.

Lees meer...

Cenzaa botuline treatment Incl. bindweefselmassage 60 min

De behandeling voor een optimale oppepper! Laat uw huid en ogen weer stralen van geluk met deze bijzondere therapeutische ervaring! De Cenzaa geurreis, met haar heerlijke geuraroma’s, neemt u mee in een behandeling waar huid- en oogcontour-verbetering het doel is. Het gebruik van therapeutische ingrediënten zal de strijd met rimpeltjes aangaan en uw huid haar glans weer teruggeven. Hoogwaardige werkstoffen in combinatie met een korte stimulerende bindweefselmassage en een uiterst werkzaam op uw huid afgestemde masker geven echt een perfecte boost aan de huid!

63,00

Cenzaa botuline face treatment Incl bindweefselmassage 120 min

Deze behandeling geeft het gelaat een natuurlijke mini facelift! Botuline Face Therapy is een zeer intensieve doch ontspannende behandeling waar gebruikt wordt gemaakt van hoogwaardige therapeutische formules. Uw Cenzaa Wellness Expert zal u meevoeren op een droom- en geurreis welke speciaal op uw huid en huidwensen wordt afgestemd. Door totale ontspanning van lichaam en geest is uw huid ontvankelijk voor de exceptionele werkstoffen welke verwerkt zijn in het Botuline Beauty masker (de meest natuurlijke vorm van botox). Dit heeft, samengaand met actieve volledige bindweefselmassage op het gelaat, een uiterst liftend effect!


91,00

Terug