Schoonheidssalon Chill Kampen - Sandra Vrieswijk

Like ons op Facebook! Volg ons op Twitter! Connect met ons op Linkedin!

 

LIFE STYLE

Geursticks Moods

Ultieme geurbeleving in uw interieur!

100 ML 26.50

In het oude China geloofden Taoïsten dat het gebruik van geurende plantenextracten voor een vrije ziel zorgden. In de zevende eeuw kwam daarmee het parfumeren van huizen en tempels in opkomst.
Hiermee ‘reinigden’ ze de ruimte en ontstond er ruimte voor goede energie. Ook hebben geuren een positieve uitwerking op de gemoedstoestand en geven rust.

De geursticks zijn er in de geuren Sleep en Happiness, deze kunt u perfect combineren met de 'Good Night Senses' geursprays. Deze geuren geven maanden lang een heerlijk parfum af. 

geursticks collage

Serenity Candle

Serenity Candle Happiness

18.95

Breng uw huis in warme sferen! De verfrissende geurnoten van de Happiness Serenity Candle geven u een gevoel van welbehagen. Door het samenspel van verschillende geuren welke zich tijdens het opbranden van de kaars verspreiden, zal uw huis een sprankelende sfeer uitademen en ervaart u een vederlichte warme zomersensatie.

Serenity Candle Sleep

18.95

De zachte geurnoten van de Sleep Serenity Candle helpen u ontspannen in drukke tijden. Door het samenspel van verschillende geuren welke zich tijdens het opbranden van de kaars verspreiden, zal uw huis een serene sfeer uitademen en vindt u het rustpunt in uzelf terug.

candles collage

Good Night Sense

Een puur gevoel van luxe!

100 ML 29.45

Slapen is de beste manier om totaal tot rust te komen. Indrukken van overdag worden verwerkt en uw lichaam laadt zich op voor een nieuwe dag. Cenzaa heeft daarom de Good Night Sense ontwikkeld.

De Good Night Sense Happiness en Sleep zijn luxe linnensprays welke ook als kussensprays gebruikt kunnen worden. U creëert een serene ambiance waardoor lichaam en geest een welverdiende nachtrust ervaren.
Met Good Night Sense Happiness voelt u de frisheid van de lente en de zachtheid van de zomer. De warme geurnoten van Good Night Sense Sleep nemen u in uw droom mee naar een prachtige bloementuin. Good Night Sense Happiness en Sleep zijn een luxe cadeau om te geven en weldadig lekker om te krijgen!

good night sense collage

Terug