Schoonheidssalon Chill Kampen - Sandra Vrieswijk

Like ons op Facebook! Volg ons op Twitter! Connect met ons op Linkedin!

 

LIFE STYLE

Cenzaa Life Style

Laat u meevoeren op een welbehagen geurreis in uw eigen huis. Creëer een ontspannen en serene sfeer in uw woonkamer, slaapkamer of badkamer met de natuurlijke producten van Cenzaa. De Cenzaa Lifestyle serie biedt u bijzondere elementen welke bijdragen aan een ‘feel good’ gevoel!

Kwaliteit, sfeer en de bijzondere beleving van Cenzaa Lifestyle zorgen voor een ultiem comfortabele beleving in uw eigen huis. Aangename geuren en stylische elementen verrijken de kamers en maken van dagelijkse bezigheden een exceptionele belevenis. Een prachtig voorbeeld hiervan is de Cenzaa Goodnight Sense. Een heerlijke linnenspray zodat u elke nacht wegdroomt in een wereld vol wonderen. Door de heerlijke aromacompositie krijgt uw lichaam en geest de nachtrust die het verdiend. De Cenzaa Lifestyle collectie biedt sfeer en comfort en voegen een dimensie van welbehagen toe aan uw huiselijke omgeving. Daarmee creëert u de mogelijkheid om iets bijzonders te maken van alledaagse dingen.

Taste of Cenzaa

Maak een verrukkelijke ontdekkingsreis met de biologische smaakmakers van Cenzaa. Uw papillen worden getrakteerd op overheerlijke en pure ingrediënten. Hiermee haalt u de Taste of Cenzaa naar uw eigen keuken en reist u in gedachte naar prachtige plekken over de hele wereld terwijl u geniet van een overheerlijk kopje thee of koffie. Creëer dagelijks uw eigen moment van ‘sensationele smaak’ en ervaar de Taste of Cenzaa!

Terug