Schoonheidssalon Chill Kampen - Sandra Vrieswijk

Like ons op Facebook! Volg ons op Twitter! Connect met ons op Linkedin!

 

NEWS

Healthy Skin Boost!

De nieuwste Facial bij CHiLL! Healthy Skin Boost, een huid verbeterende heerlijke & vrolijke oppepper in combinatie met de Superfoods Kokosolie en Lijnzaad! Vier de lente met een stralende huid & boost je lichaam met een gezonde smootie na afloop!

super foods flyer 300 dpi

 

We starten deze unieke behandeling met een bijzondere geur reis.

U maakt de keuze uit 4 heerlijke geuren die ik zal toepassen tijdens de behandeling. Hierna volgt een handmassage met superfood ‘Kokosolie ‘, die ervoor zorgt dat uw handen optimaal worden hersteld en gevoed. Daarna gaan we aan de slag met uw huid, we reinigen de huid  op een hydraterende en milde manier met de Velvet creamy milk, daarna polijsten wij uw huid met de fantastische microdermabrashion Polish, de cosmedische huidhersteller die uw huid intensief polijst met fijne microdermabrasie korrels en ervoor zorgt dat uw huid word geëgaliseerd, ook zorgt deze van verfijning van de huidstructuur zonder uw textuur van de huid te beschadigen of irriteren.

Hierna volgt de moist Check, een perfect apparaat die uw vocht conditie in uw huid meet. Vervolgens nemen we de tijd om al uw onzuiverheden te verwijderen, denk aan mee-eters en gerstekorrels. Dan volgt de ultieme oppepper, het Lijnzaadmasker! Ik zal eerst een huid verbeterend masker aanbrengen om uw conditie van uw  nog meer te verbeteren en daar overheen het superfood lijnzaad. Een verassende beleving die uw huid optimaal voed en weer terug brengt in een top conditie! Tijdens die masker word uw hoofdhuid heerlijk gemasseerd. , We sluiten de behandeling af met een serum/oogcrème en een 24 uurs comfort cream. Als toetje kunt u heerlijk genieten van een lente Smootie! Feel the difference & Healthy Skin Boost!

 

Terug