Schoonheidssalon Chill Kampen - Sandra Vrieswijk

Like ons op Facebook! Volg ons op Twitter! Connect met ons op Linkedin!

 

SKIN CARE

Cool Tenderness

URGENT RESCUE FORMULE

30 ML 44.95

Het krachtige Rescue serum!

Cool Tenderness [24H Urgent Rescue Serum] herstelt de gestreste en zeer gevoelige huid direct en biedt uitkomst bij huidproblemen en zonnebrand. De verfrissende formule herstelt uw huidfuncties en brengt uw huid weer in balans.

Key ingrediënts:

Cool tenderness

Silk Tenderness

24H RESCUE REPAIRING CREAM

50 ML 46.70

Herstructurering, reparatie en vernieuwing!

Silk Tenderness [24H Non Stop Firming Complex] is een rijke crème die de zeer gevoelige en gestreste huid herstelt, beschermt en in balans brengt en haar een luxe zijde zachte glans geeft.

Key ingrediënts:Silk Tenderness

Supreme Look

24H 7 EFFECTS EYE CREAM

15 ML 33.95

Oogstrelende verzorging met 7 effecten!

Suprême Look [24H 7 Effects Eye Cream] is een zeer intensief voedende, hydraterende oogcrème die uw oogcontour lift en vochtwallen vermindert. Verkleuringen en fijne lijntjes vermindert.

Key ingrediënts:

supreme look

Satin Beauty Power

24H INSTANT BEAUTY FLASH

30 ML 49.95

Onmisbaar voor een stralende teint!

Satin Beauty Power [24H Instant Beauty Flash] is een intensieve huidverstevigende Beauty Booster en zorgt voor een 24-uurse schittering, ontspant uw gelaatstrekken, verfrist uw teint en wist vermoeidheidstekenen direct uit. Haar energieopwekkende werkstofcomplexen en subtiele geurbeleving, zorgen voor een zachte huid, vol vitaliteit.

Key ingrediënts:

satin beauty Touch

Plump it up Lipcare

CONTOURING ANTI-AGE LIPBALM

15 ML 12.85

De ideale 3 in 1 anti-age, care en volumize!

Lip Plump it Up [Contouring Anti-Age Lipbalm] is speciaal ontwikkeld voor vollere, gezondere en mooiere gevormde lippen. De Lip Contour verhoogt het vochtgehalte van de lippen, zodat deze in volume toenemen. Het verbetert de lipcontouren en geeft een sterke definitie aan de liplijn.

Key ingrediënts:

plump it up

Microdermabrasion Polish

SKIN CORRECTING FORMULA

150 ML 42.95

Cosmedisch herstel van de huid!

Microdermabrasion Polish ( skin correcting formula ) polijst uw huid intensief met fijne microdermabrasie korrels. De exclusief geformuleerde scrubcreme egaliseert, en verfijnt de structuur en textuur van de huid zonder te beschadigen of irriteren. Oneffenheden, fijne lijntjes, grove porien, rimpels en littekens worden zichtbaar verzacht. Actieve ingredienten hydrateren, herstellen en versterken de huid en zorgen voor een egale en stralenden huid!

Key ingredients: 

micro dermabrasion polish

 

Terug