Schoonheidssalon Chill Kampen - Sandra Vrieswijk

Like ons op Facebook! Volg ons op Twitter! Connect met ons op Linkedin!

 

LIFE STYLE

Caramel Sensation

De caramel sensatie!

100 ML 14.35

De Cenzaa Caramel Sensation is een heerlijke (alcoholvrije) caramelsiroop welke speciaal bedoeld is om warme dranken een bijzondere smaak te geven. De Caramel Sensation is een tasty traktatie aan uzelf, welverdiend na een lange werkdag, als aperitief na het diner of gewoon omdat u er zin in heeft. Proef en ruik Cenzaa Caramel Sensation en uw koffiemoment zal nooit meer hetzelfde zijn.

Cenzaa Caramel Sensation is geschikt voor koffie, espresso, cappuccino, maar smaakt ook heerlijk in warme chocolademelk!

Tip: Schenk de Caramel Sensation en de warme drank in een groot wijnglas voor een extra luxe effect plus een toef slagroom!

caramel sensation

Dream tea`s

Biologische kruiden thee

Geniet van een smaakvolle beleving vol kracht uit de natuur met één van de vier 100% natuurlijke Cenzaa Dream Tea’s! Laat de hectiek van alledag achter u en geniet van de exotische, kruidige smaken welke u meevoeren naar verre oorden

Sweet Dream Tea

11.10

Groene thee, banaan en aardbei versterken het immuunsysteem. Honing en kokosolie hebben een positieve invloed op hart- en bloedvaten.

product dream tea

Energetic Dream Tea

11.10

De combinatie van rozenbottel en rozenbloesem stimuleren het celvernieuwingsproces in het lichaam. Melisse, kamille, salie en jasmijn zorgen voor ontspanning en brengen de huid weer tot rust.

product energetic tea

Calming Dream Tea

9.80

De heilzame samenstelling van melisseblaadjes en kamillebloesem zorgen voor diepe ontspanning en geven de huid rust. Rozen- en sinaasappelbloesem beschermen en versterken de huid.

product calming tea

Rebalancing Dream Tea

11.10

De ontgiftende werking van lemongrass en citroen gecombineerd met rozenbottel en hibiscus herstellen de huid maximaal.

product rebalancing tea

 

tea collage

Terug